Min pappa, äventyraren

öken

Min pappa har tagit bilden ovan när han var i Nordafrika i somras. Nu är han där igen, den här gången för at köra Budapest-Bamanko 2013. Det enda jag vet ikväll är att enligt den officiella tidsplanen borde de vara i Tafraout i Marocco nu. Men det är också en tidsplan som inte har uppaterats för att reflektera att man de inte kommer köra in i Mali den här gången. Jag behöver nog inte förklara varför det hade varit en jättedålig idé.

Enligt plan ska de åka in i i Mauretanian på lördag och det blir då den riktiga nagelbitaren börjar (för mig alltså.) För förutom att han har skaffat sig rätt äventyrliga hobbies på äldre dar, så är min pappa också känd för att vara dålig på att höra av sig och berätta hur det går. På en långresa 2011 glömde han telefonen i bilen över natten på vägen upp från Turkiet, lät den ladda ur och var sen okontaktbar i två dagar. Jag var THISCLOSE till att anmäla honom som försvunnen till Interpol när han till slut ringde och berättade att han var i Polen och snart skulle vara hemma igen.

Men det blir fina bilder (säger hon och försöker djupandas.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *