Löften till mig själv för 2013 – en väldigt sen nyårspost

champagne

Idag är det redan 24 januari men det här inlägget har legat som utkast (som rubrik här, som text i min hjärna) ett tag.

Det kan tyckas vara betydelselöst att vi råkar ha ett kalendersystem som byter år just när det gör det men början på ett nytt känns likväl som ett bra tillfälle att få en nystart eller ändra på saker man vet behöver förändras.

En av de saker jag vill göra 2013 är att ha mer fokus och avsikt i mitt liv. Efter en väldigt stressig höst då jag mest kämpat för att hålla huvudet ovanför vattenytan så vill jag inte flyta med strömmen och låta saker hända med mig utan i stället se till att saker händer.

Ja, jag låter som en motivationaffisch, men ibland är de inte så dumma. Jag kan ha massor av bra grejer inuti mitt huvud, men om jag vill att andra ska känna till vad jag kan och är kapabel till så behöver jag jobba mer på att realisera de idéerna.

Nu är det dags för handling, vare sig det handlar om min egen kroppsvikt, tankar om kommunikation som jag inte får utlopp för i mitt jobb eller att på något sätt paketera de många bra idéer och tips om mode och skönhet som jag sitter på så att de når fler än goda vänner.

I vissa fall kan det handla om något så enkelt som att sätta tankarna på pappret (eller skärmen.)

Bildkälla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *