Jean Paul Gaultier for Lindex

Ni vet att jag gillar tvärrandigt och Lindex har varit riktigt bra på att skapa randiga plagg som jag förälskat mig i inom ramen för deras Holly & White-kollektioner de senaste åren. Nu tar de det hela ett steg längre och samarbetar med kungen av randiga tröjor: Jean Paul Gaultier.

Här är några av de plagg jag gärna skulle vilja ha ur kollektionen.

jpg kollage

Samarbetet med Jean Paul Gaultier är också en del av Lindex årliga stödinsatser i kampen mot bröstcancer och 10% av intäkterna från JPG-kollektionen kommer att skänkas till bröstcancerforskning. Det finns även ett rosa armband i kollektionen och 100% av intäkterna från försäljningen av detta kommer att doneras.

jpg armband

Kollektionen finns i butik åttonde oktober och jag kommer stå först i kön!

Se fler bilder här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *