Jag söker uppdrag!

I höstas sade jag upp mig från jobbet och började på ett masterprogram i Marketing & Media Management på Handelshögskolan i Stockholm. Nu när det gått en termin och jag återigen vant mig vid studenttillvaron vore det dock roligt att jobba lite vid sidan av.

Jag har tidigare jobbat med sociala medier på L’Oréal och partnerkommunikation på Microsoft, så jag är van att sitta i en community manager-roll, men jag har också tillbringat en sommar i Riksarkivet och byggt en databas över alla arbetsrättsliga stridsåtgärder i Sverige under 20 år för forskningsinstitutet Ratio. Jag har också haft nöjet att få föreläsa om sociala medier på bl.a. Berghs och varit projektledare för Geek Girl Meetups konferenser i Stockholm under två år.

Här kan du läsa mitt CV på Linkedin.

Behöver du eller ditt företag tillfällig hjälp med något som har med digitala eller sociala medier att göra? Behöver ni någon som samlar information för ett projekt? Eller kanske något helt annat som du tror jag skulle vara bra på? Toppen, hör av dig. Jag har F-skatt och kan fakturera och både små och stora uppdrag, upp till 50% av heltid, är av intresse. Juni-Augusti har jag sommarlov och kan jobba heltid.

Maila mig gärna eller ring på 0707577718

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *