Jag är inte intresserad av att få höra dina åsikter om min kropp

I lördags natt stod jag i en pizzakö utanför en stor universitetsfest någonstans i Tyskland och beställde fyra slicear, en till mig och tre till kompisarna som fortfarande stod i garderobskön. Killen bakom mig tyckte dock inte om att jag köpte fyra slicear. Sannolikt för att det innebar att han fick vänta 30 sekunder längre på sin tur vid luckan. Men han tyckte inte heller om min kropp, vilket att han givetvis ville dela med sig av till mig. Och om någon med min kroppstyp står och köper FLERA STYCKEN pizzaslicear så såg han det givetvis som sin plikt att upplysa mig om att någon som jag nog inte borde köpa så mycket pizza. En hetsig ordväxling följde och jag sa säkert något som antydde att han har ett mycket litet könsorgan och en del andra fina saker. Den som känner mig vet att jag inte tar verbal skit från idioter.

”The fat ones are always feisty” hörde jag att han sa, innan han greppade mig bakifrån när jag skulle gå och tryckte in sin pizza i mitt ansikte.

Verbal skit kan jag som sagt hantera, men nu inser jag att jag nog behöver lära mig att slåss.

Vad är min poäng med denna historia? Att alla ni som tycker att kvinnor borde lyssna mer på vad män egentligen tycker är attraktivt med deras kroppar kan gå och ta en lång promenad på en kort brygga. Det spelar ingen roll om du är en “schysst snubbe” som skriver krönikor eller en full idiot, jag är inte intresserad av att få höra dina åsikter om min kropp.

One thought on “Jag är inte intresserad av att få höra dina åsikter om min kropp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *