Från jobbet till festen

Det här inlägget är ett bidrag i L’Oréal Paris tävling Trendsetter Search och tack vare de av er som gick in och röstade har jag gått vidare till semifinal. Nästa utmaning kommer i slutet av september!

Att göra en vardaglig look lite mer uppklädd kan handla om så lite som några hårnålar, en eyeliner och ett läppstift. Om man har plats i väskan så blir ett par snygga skor pricken över i:et.

I videon använder jag eyelinerpennan Super Liner och läppstiftet Color Riche Intense i färgen 377 The Perfect Red, båda från L’Oréal Paris. Sminkningen jag har på mig i början är väldigt lik den här och tips på fler röda läppstift finns i det här inlägget.

Jag har på mig en vit t-shirt från pojkavdelningen på H&M, svarta byxor från Violeta, ballerina från Rizzo och högklackade skor från Friis & Co.

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *