Det vackra med WordPress

Jag var på middag med jobbet idag och på vägen hem beslutade jag mig för det lataste valet av dem alla – att ta en taxi hem, från Odenplan, för att det var 20 minuter till nästa tunnelbana. Som belöning fick jag ett intressant samtal med en taxichaufför.

När han fick veta att jag jobbar med webb så berättade han att han själv byggt en hemsida, för Eritreanska Föreningen i Västerort som han är medlem i. Och han har byggt den i WordPress. Förvisso .com-hostat, men likväl. Han har gjort designen och lagt upp strukturen och till och med designat en ny logga för föreningen när han var i farten

När vi kom fram till min gata och jag hade betalat så plockade han fram surfplattan han har i bilen, visade stolt siten för mig och frågade om jag hade några tips. Jag delade med mig av några tankar, men på det stora hela så var det en sida som funkar bra för den lilla föreningen som har den. Och allt detta har han inte behövt spendera en krona på att bygga upp, bara tid och engagemang.

One thought on “Det vackra med WordPress

  1. Mathias Stjernström

    Roligt möte, dom kan vara värda väldigt mycket. På sätt man kanske inte alltid förstår.

    men… alltid ett men…

    Jag tycker inte man ska glömma att tid och engagemant kan räknas i pengar, det är bara en annan valuta 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *