Dag 2 (typ): Jag glömde!

Det här börjar ju bra, va? Redan dag två så glömde jag helt enkelt att producera ett inlägg. I det läget är det lite lockande att gå tillbaka och radera dag 1 och bara glömma hela grejen, men så enkelt ska jag inte ha det. Det får bli två inlägg idag.

Utöver det här 100-dagarsprojektet så försöker jag också gå ett varv runt Brunnsviken varje dag. Där finns det inte ett visst antal dagar jag siktar på, utan bara en daglig målsättning. Om jag går rätt slingor längs med vattnet och tar genvägen på andra så blir det ganska exakt en mil. Och eftersom jag kan vägen som baksidan av min egen hand så känns den mycket kortare än vad den är. Jag gillar att gå i riktningen Bergshamra-Frescati-Kräftriket-Roslagstull-Norrtull-Frösunda-Järva Krog-Bergshamra, och när jag kommer till Bellevueparken så känns det redan som att “nu är det inte mycket kvar”, trots att det är mer än halva vägen kvar att gå.

Hörs i eftermiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *