Dag 1

En smart person jag känner sa att om man vill bli bra på något så måste man göra det och sedan fortsätta göra det. Det låter skitenkelt, men det är förvånansvärt svårt.
Det jag skulle vilja bli bättre på är just det här med att fortsätta och slutföra privata projekt. Ett väldigt tydligt exempel är antalet gånger jag tänkt att jag ska börja blogga regelbundet. Det har jag gjort om och om igen sen… 2005.

Därför har jag nu gett mig själv utmaningen att skriva något här, i 100 dagar. Ett eget #blogg100 om man så vill.

Det kommer sannolikt bli både högt och lågt. Och jag kommer eventuellt behöva göra ett litet avbrott i slutet av maj när jag ska ut i öknen i Israel och kanske inte kommer ha så mycket till uppkoppling.

Idag är inte bara den första av dessa 100 dagar. Idag är också första dagen sen hösten 2015 som jag inte jobbar med Tekla. De här två teknikfestivalerna har varit det största och coolaste jag gjort. Givetvis har jag gjort en del misstag längs med vägen, men jag är så ofantligt stolt över att ha lyckats sy ihop dessa Teklafestivaler. Jag vet inte vad som kommer härnäst, så just nu tänker jag sitta på balkongen och dricka kaffe i solen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *